Ruimte voor Gastbloggers

Voor wie wat over motorfietsen te vertellen heeft en daarvoor een platform zoekt is welkom bij de blog, Allesopdemotor.nl. U kunt als gastblogger blogs plaatsen zolang die motorfiets gerelateerd zijn. Uw privacy als gastblogger is bij Allesopdemotor.nl uiteraard gegarandeerd maar er zijn wel voorwaarden waar u als gastblogger aan moet voldoen. En er zijn verschillen tussen commerciële en niet commerciële blogs.

Minimaal 1000 woorden

De door een gastblogger  aangeleverde tekst moet uit minimaal 1000 woorden bestaan.  Gastbloggen kan zowel commercieel als puur informatief of ter vermaak.

Voor commerciële gastblogs geld dat er ook een informatieve kant aan de blog moet zitten. Er kan dus niet alleen reclame worden gemaakt voor een product. Alle gast blogs moeten ook een relatie hebben met motorrijden.

Of het nou over motorkleding gaat of over motorverzekeringen,  er moet een relatie zijn met motorfietsen en motorrijden. Blogs over of van MC’s (de zogenaamde 1% clubs) worden niet toegestaan op deze site en krijgen dus geen blog ruimte.

Niet commerciële gastbloggers kunnen gratis een blog schrijven op Allesopdemotor.nl. Allesopdemotor.nl stelt wel op prijs dat de gast blog gedeeld wordt op de verschillende sociale media en of andere websites.

Commerciële bloggers

Voor commerciële gastbloggers geldt dat de eerste gast blog betaald kan worden door deze te delen op verschillende sociale media, zoals Facebook, Twitter of door links te plaatsen op andere sites. Indien een commerciële gastblogger hier niet toe in staat is of dit niet wil dan worden er kosten in rekening gebracht bij de eerste gast blog.

Vanaf de tweede gast blog geldt nu een vaste prijs van 10 euro per maand. maal 12 maanden is dat 120 euro voor een jaar plaatsing op Allesopdemotor.nl. Na het jaar mag de blog gratis op Allesopdemotor.nl blijven staan. Indien de redactie van Allesopdemotor.nl zelf de layout en SEO regelt dan worden extra kosten in rekening gebracht.

Allesopdemotor.nl houdt zich altijd het recht voor een gastblogger te weigeren iets op de site te plaatsen, zonder opgaaf van redenen.

Allesopdemotor.nl zal inhoudelijk niets aan uw tekst veranderen maar wil wel de tekst op het gebied van S.E.O optimaliseren. Ook de lay-out wordt door Allesopdemotor.nl bepaald.

Foto’s en copyright schendingen

Er zullen kleine wijzigingen plaatsvinden maar de strekking van uw verhaal blijft zoals het is. Grotere wijzigingen vinden altijd plaats in overleg met de gastblogger.

Allesopdemotor.nl stelt het daarnaast ook op prijs dat u als gastblogger een aantal foto’s mee stuurt voor bij uw tekst. Geef ook aan welke tekst u waarnaar toe gelinkt wil hebben.

Ook hier geldt weer dat Allesopdemotor.nl aanpassingen kan doen om de S.E.O waarde van de site op peil te houden.

De door uw aangeleverde content mag geen copyright schendingen bevatten. Foto’s en teksten mogen dus geen kopieën zijn van andere sites of magazines. Allesopdemotor.nl neemt geen verantwoordelijk voor de door de gastblogger geleverde content.

Schade claims vanwege copyright schendingen.

Het is ook het recht van Allesopdemotor.nl om de content te controleren op copyright schendingen en bij verdenkingen van schendingen de content in zijn geheel te verwijderen of aan te passen.

Eventuele schadeclaims aan Allesopdemotor.nl vanwege copyright schendingen van een gastblogger worden op de gastblogger verhaald.

Alle inkomsten uit advertenties die naast de door de gastblogger aangeleverde content staat blijf voor Allesopdemotor.nl. De gastblogger kan geen aanspraak maken op eventuele advertentie inkomsten van Allesopdemotor.nl.

Voor gastbloggers die regelmatig op Allesopdemotor.nl willen posten kunnen een gast account krijgen om zelfstandig gast blogs te plaatsen. Het publiceren van een gast blog kan alleen nadat de redactie van Allesopdemotor.nl de blog post heeft goed gekeurd. Lees ook de privacy verklaring en de algemene voorwaarden van deze site.

Met Vriendelijke groeten van de redactie van Allesopdemotor.nl

Eén gedachte over “Ruimte voor Gastbloggers”

 1. goede morgen ,en de beste wensen voor het nieuwe jaar
  morgen is het nog daar denk ik zo.tijds verschil is 6 uur.
  ik had graag wat meer info over de manier waarop je bij jullie een link kan plaatsen naar mijn website
  ben zelf net zo een biker als jij en ook ongeveer zo oud
  verblijf tegenwoordig in thailand waar ik een home stay heb in het mooiste gedeelte van zuid oost azie
  mijn homestay is vooral gericht op motor tourisme
  zal mijn website toevoegen en hoop wat van je te horen
  groeten Harry Rovers
  aungkab dutch homestay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.